Team building Yonder Cluj-Napoca
mai 2011, Ciurila – jud. Cluj
septembrie 2012, Valea Draganului – jud. Cluj

Yonder este o importanta firma de IT din Cluj-Napoca, apatinand de marea companie TSS. Intreg personalul Yonder din Cluj-Napoca a fost invitat la team building-urile organizate de echipa Azimut. Motivatia principala a evenimentului a fost aceea de a iesi din rutina evenimentelor anterioare in care se rezervau sali de distractie in care interactiunea era lasata libera, dorindu-se ceva deosebit pentru angajati.

De aceea, in 2011, alaturi de 59 de partcipanti, s-a pregatit un program in care mai multe echipe mici trebuiau sa gaseasca indicii intr-o zona vasta de padure, fiind in competitie unele cu altele. Odata cu descoperirea tuturor indiciilor, echipele realizeaza ca de fapt trebuie sa munceasca impreuna pentru a finaliza obiectivul final, treasure hunt-ul incheindu-se dupa atingerea unui scop comun.

In 2012 programul de doua zile a cuprins atat o parte de teatru de improvizatie in care participantii erau pe rand spectatori si actori, cat si o parte de interactiune cu colegii, in care cei 101 participanti trebuiau sa se grupeze in repetate randuri in diverse echipe pentru a respecta cerintele activitatii. Scopul a fost atat acela de a determina participantii sa se cunoasca mai bine intre ei, cat si acela de a-i face sa se destinda si totodata sa iasa din zona lor de confort.

„A fost un Team Building de neuitat in care am invatat nu numai sa lucram impreuna ci si sa colaboram si sa ne distram impreuna. O zi in care am socializat mai mult decat la o socializare, mult mai mult. Faptul ca echipele au fost facute random este din punctul meu de vedere cel mai mare plus al acestui Team Building. Mi-a placut.

A fost o experienta frumoasa, un concurs antrenant si o iesire asteptata de toata echipa.
Multumim tuturor celor care s-au implicat si o asteptam cu deosebit interes pe urmatoarea!”

Maria Ioana Șulea – Yonder

“Am avut activități foarte interesante și distractive, am interacționat cu alți colegi decât de obicei și am învățat lucruri noi despre mine. Per total a fost o experiență minunată!”

Cristina Prodan – Yonder

Pentru mai multe pareri ale clientilor acceseaza pagina de testimoniale.